Välkommen till Forum för digitala verktyg

Pedagogforum Gotland är en mötesplats där medarbetare inom barn- och utbildningsförvaltningen på Gotland kan utbyta tankar och erfarenheter för att tillsammans utveckla förskolans och skolans pedagogiska verksamheter.

Detta forum finns för att stödja pedagogers användning av IT i förskolan, fritidshemmen och skolan. Utvecklingen går fort inom detta område och därför finns det hela tiden behov av påfyllning.

En vinnande modell för kompetensutveckling är att lära tillsammans med andra, - med sina kolleger, - med sina elever/barn. Här kan du ge tips och dela med dig av dina erfarenheter om att arbeta med digitala verktyg.

Har du en fråga kan också du ställa den här. Alla inlägg på dessa sidor är öppna för alla att läsa. Däremot måste du skapa ett konto för att kunna skriva själv. Det är viktigt att du tar del av reglerna för deltagandet på forumet. Läs mer under länk i menyn ovan.

Skapa konto
arrow
Alla som vill skriva kommentarer måste vara inloggade. Om du inte har ett konto - skapa dig ett genom att klicka på "Skapa konto".
arrow